Kuka?

Kuka?

Anu Saari

FM, laillistettu puheterapeutti.

Olen valmistunut Helsingin yliopiston logopedian koulutusohjelmasta filosofian maisteriksi, ja saanut laillistetun puheterapeutin nimikkeen v. 2000. Pidän yllä ammattitaitoani ja kehitän osaamistani hankkimalla täydennyskoulutusta, lukemalla alani julkaisuja ja käymällä säännöllisesti työnohjauksessa.

Olen työskennellyt puheterapeuttina Janakkalan terveyskeskuksessa, yksityisellä palveluntuottajalla Vaasassa sekä perheneuvolassa Lahdessa. Oman yritykseni, Oy:n Kieli & Mieli, perustin kesällä 2017.

Tarjoan puheterapeutin palveluita suomen ja venäjän kielillä. Työskentelen mielelläni niin lasten, nuorten kuin aikuisten kanssa. Tuloksellisen puheterapian lähtökohtana pidän hyvää vuorovaikutussuhdetta asiakkaan ja hänen lähiympäristönsä kanssa. Terapian tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja/tai hänen läheistensä kanssa.

Lasten kanssa työskennellessäni käytän lasta kuuntelevaa leikkiä tärkeänä osana terapiaprosessia. Leikki on lapsen omin vyöhyke, jolla vaikeitakin asioita voidaan harjoitella yhdessä. Puheterapiassa saa olla myös hauskaa!