Meille töihin

Etsimme sinua, kokenut tai vastavalmistunut puheterapeutti! Tule meille työkaveriksi! Meillä on paikka juuri sinulle, työstään innostuneelle puheterapeutille.

Oy Kieli & Mieli on lahtelainen, paikallinen yritys, joka tarjoaa puheterapia- ja työnohjauspalveluita. Puheterapeutin työ pienessä yrityksessä on mutkatonta ja joustavaa. Turhaa byrokratiaa ei ole, mutta asiat hoidetaan asiallisesti ja oikein.

Työ sisältää pääasiassa puheterapeuttista kuntoutusta asiakkaiden arkiympäristöissä eli päiväkodissa, koulussa ja kotona, mutta myös vastaanotolla. Kuntoutuksen lisäksi teemme puheen ja kommunikoinnin arviointeja kattavalla testivälineistöllä. Asiakkaamme ovat pääasiassa alle kouluikäisiä lapsia tai koululaisia, mutta kuntoutamme myös aikuisia, joilla on esim. traumaperäinen tai aivoverenkiertohäiriön aiheuttama afasia, äänihäiriö tai änkytystä. Kaikkien ei kuitenkaan ole pakko tehdä kaikkea. Voit vaikuttaa työsi sisältöön.

Sinulla on laillistetun puheterapeutin pätevyys ja hyvät vuorovaikutustaidot. Nautit sekä itsenäisestä työotteesta että työyhteisön osana toimimisesta. Osaat kysyä, kun et tiedä, ja jaat mielelläsi osaamisestasi työtovereille. Suunnittelet työpäiväsi itse, jolloin ne muokkautuvat parhaiten vastaamaan yksityiselämäsi tarpeita. Palkkaus on kilpailukykyinen ja työmäärä kohtuullinen. Osa-aikatyö, ammatinharjoittajana tai alihankkijana toimiminen on myös mahdollista. Oman auton käyttö on välttämätöntä, ja siitä maksetaan verohallinnon suositusten mukaiset kilometrikorvaukset.

Lahti on mukavan kokoinen kaupunki, jossa on kaunis harju- ja järviluonto. Lahti on myös vireä korkeakoulukaupunki, jossa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta. Lahdesta on näppärät kulkuyhteydet joka puolelle Suomea. Helsinkiin on vain tunnin junamatka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Anu Saari p. 040 630 7071, anu.saari@puheterapeuttilahti.fi