Työpaikat

Etsimme sinua, vastavalmistunut puheterapeutti tai jo pidemmän uran tehnyt kollega, joka kaipaat työelämääsi muutosta. Tule luomaan mukavaa ja innostunutta puheterapeuttien työyhteisöä, jossa olet arvostettu työtoveri kokemuksen määrästä riippumatta. Meillä työskentelet itsenäisesti, vaan et yksinäisesti.

Oy Kieli & Mieli on pieni puheterapiaa ja työnohjausta tarjoava, lahtelainen yritys. Avarat vastaanottotilamme sijaitsevat Lahden ydinkeskustassa. Terapeuttien käyttöön hankitaan hyvät laitteet, ja työhön perehdytetään kädestä pitäen. Terapiamateriaaleja on runsaasti, ja lisää hankitaan tarpeen mukaan. Tyhjästä ei tarvitse nyhjäistä!

Työ sisältää pääasiassa puheterapeuttista kuntoutusta asiakkaiden arkiympäristöissä eli päiväkodissa, koulussa ja kotona, mutta myös vastaanotolla tai etänä. Kuntoutuksen lisäksi teemme myös puheen ja kommunikoinnin arviointeja kattavalla testivälineistöllä. Asiakkaamme ovat pääasiassa alle kouluikäisiä lapsia tai koululaisia, mutta kuntoutamme myös aikuisia, joilla on traumaperäinen tai aivoverenkiertohäiriön aiheuttama afasia.

Sinulla on laillistetun puheterapeutin pätevyys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäisesti suunnitella ja toteuttaa työtäsi. Osaat myös rohkeasti kysyä, kun et tiedä. Jos pidät aktiivisesta ja ekologisesta elämäntyylistä, onnistut varmasti aikatauluttamaan osan työpäivistäsi niin, että matkat ovat kuljettavissa pyöräillenkin. Siitä huolimatta oman auton käyttömahdollisuus on välttämättömyys.

Meillä suunnittelet joustavasti omat työpäiväsi eikä sinun tarvitse nököttää konttorilla 7 h 38 min. päivässä. Palkkaus on kilpailukykyinen ja työmäärä kohtuullinen. Myös osa-aikatyö tai ammatinharjoittajana yrityksessämme toimiminen on mahdollista. Olet oikeutettu säännölliseen työnohjaukseen ja sekä vuosittaisiin täydennyskoulutuksiin. Työsuhde-eduista keskustellaan kanssasi – kiinnostavatko sinua liikunta- ja kulttuurisetelit, sähköavusteinen työsuhdepolkupyörä – vai jokin muu?

Lahti on mukavan kokoinen kaupunki, jossa kaunis harjumetsä- ja järviluonto ovat ihan ulottuvilla. Lahdessa on hyvin monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta. Lahti on vireä korkeakoulukaupunki, josta on myös näppärät kulkuyhteydet joka puolelle Suomea. Helsinkiin on vain tunnin junamatka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!